YHTEYS-
TIEDOT

LVI-huolto ja keikat
040 5234 262

LVI-huolto Oulu

Teemme LVI-huoltoa, korjauksia ja tilamuutoksia Oulussa ja lähiympäristössä asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin, eikä mikään homma koskaan ole meille liian suuri tai pieni. Kun tarkoituksena on teettää LVI-huolto ammattilaisella, jolta saat sekä tinkimätöntä laatua että sujuvaa asiakaspalvelua, ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä


Jokapäiväisiin tehtäviimme kuuluu esimerkiksi:

  • vesikalusteiden vaihto- ja korjaustyöt
  • lämmönjakokeskusten vaihto- ja korjaustyöt
  • putkistojen huolto- ja korjaustyöt
  • verkostojen tasapainotustyöt
  • tilanmuutoksiin liittyvät LVI-työt
  • pesuhuoneremontteihin liittyvät LVI-työt
  • keittiöremontteihin liittyvät LVI-työt
  • astianpesukoneiden kytkennät
  • uusien LVI-laitteiden vaihdot rikkoutuneiden tai pian rikkoutuvien tilalle

LVI-huolto Oulu - PutkiPoken autot hommissa


Pienurakointi

Teemme mielellämme asiakkaillemme myös pieniä muutostöitä. Meiltä saat kaikki toimitilamuutoksiin liittyvät LVI-työt. Kokemuksemme mittavista LVI-urakoista takaa osaamisemme myös pienemmissä hankkeissa ja tilanmuutostöissä. Mikään työ ei olekaan meille liian suuri tai liian pieni, vaan arvostamme kaiken kokoisia toimeksiantoja. LVI-urakoinnista suuremmassa mittakaavassa voit lukea tarkemmin täältä: LVI-urakointi »

Putkihuollot, korjaukset ja asennukset

Hoidamme kovan luokan ammattitaidolla kaikenlaiset putkistojen korjaus- ja huoltotoimeksiannot, sekä tarpeen mukaan myös toimitamme ja asennamme uudet laitteet vanhojen tilalle. PutkiPokelta löytyy osaajat ja ammattilaiset, jotka hoitavat tarvittaessa isommatkin LVI-huollot maaliin. Pienempiin putkihuoltoihin lähetetään asiakkaan luokse oma putkimies »

Ilmanvaihdon huolto ja peruskorjaus

Suoritamme ilmanvaihtoon liittyvät korjaukset ja huollot. Me voimme esimerkiksi päivittää vanhan ilmanvaihtokoneesi nykyaikaan.

Kokenutta LVI-huoltoa Oulun seudulla

Huolehdimme asiakkaistamme Oulussa ja lähialueilla vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme kasvaneet vuosien varrella merkittäväksi LVI-alan toimijaksi Oulun talouselämässä ja tästä saamme kiittää monia pitkäaikaisia asiakkaitamme. Tapamme hoitaa projektit asiakaslähtöisesti ja sujuvasti on tuottanut meille vuosi vuodelta uutta asiakaskuntaa, joita meillä on ilo palvella. Palvelemme mielellämme aivan kaikissa LVI-alaan liittyvissä töissä.

LVI-huolto Oulu – ota yhteyttä

040 5234 262   jesse.ukkola@putkipoke.fi

Yrittäjät jäsenyritys logo Luotettava kumppani logoKauppalehti menestyjät logo

Copyright © 2020 PutkiPoke Oy