LVI-urakointi Oulu - Laadusta emme tingi - PutkiPoke Oy

LVI-urakointi laadukkaasti Oulun seudulla kaikenkokoisiin kohteisiin

Olemme asiakkaitamme kuunteleva hyvän mielen LVI-liike, jonka keskeinen palvelu on korkealaatuinen LVI-urakointi. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla kaikkialta Oulun seudulta.

Annamme neuvot, myymme tarvikkeet ja teemme urakointia sekä uusiin kiinteistöihin että saneerauskohteisiin. Olemme Oulun ainoa Hanakat-liike ja meiltä kuluttaja- asiakkaat saavat myös K-plussapisteitä. Teemme kaikki työt noudattaen hyviä asennustapoja ja voimassa olevia määräyksiä.

Soita 040 5234 262

putkityöt

putkityöt

Teemme LVI-urakointia mm. seuraaville asiakasryhmille:

  • yritykset
  • rakennusliikkeet
  • kunnat ja kaupungit
  • yksityishenkilöt

Huolehdimme asiakkaistamme hyvin ja olemme kasvaneet Oulussa LVI-alan merkittäväksi toimijaksi. Meillä on ilo kertoa, että saamme jatkuvasti kiitosta työmme korkeasta laadusta ja asiakaspalvelumme tasosta. Katso tästä tyytyväisiä asiakkaitamme!

LVI-urakointi Oulun seudulla luotettavasti kaikenkokoisiin kohteisiin

putkityöt

Miksi valita Hanakat-liike

Koska olemme Hanakat-liike, pystymme pitämään tuotteidemme hinnat erittäin kilpailukykyisinä. Meillä on tarjota remontoijalle monipuolista neuvontaa, valmiita, toimivia ratkaisuja ja asennusmalleja sekä tietysti ensiluokkaisen laadukasta, monipuolista LVI-urakointia. Tarvittaessa teemme LVI-työt avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen.

Työmme laatu on meille kunnia-asia ja teemme työtehtävämme viimeisen päälle. Tarkastamme työmaan aina, ennen kuin valmis projekti luovutetaan asiakkaalle. Näistä perusasioista emme tingi.

Kysy lisää palveluistamme

Näin LVI-urakka etenee esimerkiksi omakotitalon remontissa

ikoni

Yhteydenotto

Ota yhteyttä esim. Hanakat-sivujen putkiremonttilaskurin kautta tai tulee suoraan liikkeeseemme vaikkapa kuvien kera.

ikoni

Kartoituskäynti

Sovimme aina kartoituskäynnin paikan päälle.

ikoni

Tarjous ja aikataulu

Annamme tarjouksen ja aikataulun LVI-urakan kestolle. Samalla ilmoitamme, kuinka kauan vesikatko kestää. Omakotitalossa LVI-urakointi ei yleensä edellytä poismuuttoa remontin ajaksi.

ikoni

Remontin valmistuminen

Kun remontti on valmis, testaamme putkien toimivuuden painekokeella ja opastamme, uuden järjestelmän käytössä.

Kysy lisää jo tänään

Kun tarvitset Oulun seudulla LVI-urakoitsijan, jonka kanssa homma toimii ja asiat tapahtuvat ajallaan, ota yhteyttä meihin. Meillä on jo paljon pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti tarjouspyyntöihin ja aikataulukyselyihin, yleensä 1-3 työpäivän kuluessa.


    Haluatko liittää mukaan kuvan tai tiedoston?


    Hanakat logoAAA luottoluokitus Luotettava kumppani Ralal pätevyysLVI TU jäsenyritys

    Copyright © 2022 PutkiPoke Oy