YHTEYS-
TIEDOT

LVI-huolto ja keikat
040 5234 262

LVI-urakointi Oulun seudulla

PutkiPoke hoitaa LVI-urakoinnin ammattitaidolla noin sadan kilometrin säteellä Oulusta. Toteutamme LVI-urakointia sekä uusiin kiinteistöihin että saneerauskohteisiin.

Ota yhteyttä!

PutkiPoke Oy tekee luotettavaa LVI-urakointia Oulun seudulla,  noin sadan kilometrin säteellä Oulun lähialueilla.

Urakointikohteemme ovat tyypillisesti uusia kiinteistöjä tai saneerauskohteita, joihin tarvitaan tehokkaasti toimivaa ammattiosaajaa. Referenssimme puhuvat puolestaan työmme laadusta.

Kun tarvitset Oulun seudulla toimivan LVI-urakoitsijan, jonka kanssa homma toimii ja asioita tapahtuu ajallaan, ota yhteyttä meihin.

Pitkiä asiakassuhteita ja henkilökohtaista palvelua LVI-urakoinnin alalla

Valtaosa toimeksiannoistamme tulee tällä hetkellä pitkäaikaisten, tyytyväisten asiakkaidemme kautta. Saamme säännöllisesti tarjouspyyntöjä ja aikataulukyselyjä, joihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun kohteestasi!

Nykyinen asiakaskuntamme työllistää asentajamme sataprosenttisesti ja palkkaamme uusia työntekijöitä sitä mukaa kun tilauskanta kasvaa.

Tavoitteemme on palvelella asiakkaitamme aina niin hyvin, että projektit eivät jää vain yhden urakan mittaisiksi, vaan meiltä on mukava ostaa jatkossakin kun tietää, että homma toimii.

Onko LVI-urakointi Oulussa tai lähiseudulla sinulle ajankohtaista?

Ota yhteyttä!

LVI-urakointi Oulun seudulla luotettavasti kaikenkokoisiin kohteisiin

LVI-urakointi Oulun seudulla pitkällä ammattitaidolla ja osaamisella

Emme päästä huonoa käsistämme

Työn laatu on meille kunnia asia ja pyrimme aina tekemään hommat viimeisen päälle. Laadunvalvontaan panostetaan ja työmaa tarkastetaan aina ennen kuin projektia luovutetaan asiakkaalle. Näistä perusasioista pidetään kiinni, koska asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Kaikki työt tehdään aina noudattaen hyviä asennustapoja ja voimassa olevia määräyksiä.

Asiakaslähtöisessä palvelumallissa panostamme myös jälkihoitoon

Kun tehdään suuria rakennushankkeita, joissa on monta liikkuvaa osaa, on reklamaatioihin varautuminen ja niiden hoitaminen asianmukaisesti hyvin tärkeää. PutkiPoken toimesta LVI-urakointi pyritään toki aina suorittamaan siten, että päästään virheettömään lopputulokseen ja työnjälki on viimeisen päälle. Yllätysten mahdollisuus tulee kuitenkin huomioida etukäteen ja vastuullinen urakoitsija varmistaa, että asiakkaat saavat myös asianmukaista jälkihoitoa silloin, jos sellaiselle tarvetta ilmenee.

Ensiluokkaista LVI-urakointia Oulun alueella

Huolehdimme asiakkaistamme Oulussa ja lähialueilla vuosien kokemuksella. Olemme jo nyt kasvaneet Oulussa merkittäväksi toimijaksi LVI-alalla ja saamme jatkuvasti kiitosta työmme tinkimättömästä laadusta ja asiakaspalvelumme tasosta. Urakoinnin lisäksi tarjoamme kattavat LVI-huollon palvelut.

Ota yhteyttä

040 5898 949   ossi.ukkola@putkipoke.fi

Yrittäjät jäsenyritys logo Luotettava kumppani logoKauppalehti menestyjät logo

Copyright © 2020 PutkiPoke Oy