YHTEYS-
TIEDOT

LVI-huolto ja keikat
040 5234 262

​Putkimies Oulussa ja lähiseudulla

Meiltä löydät putkimiehen, kun tarvitset oikeaa ammattitaitoista putkimiestä Oulussa tai lähiseudulla.

Ota yhteyttä!

Olipa kyseessä sitten mikä tahansa talotekniikkaan liittyvä asia, niin meidän puoleemme sopii kääntyä. Kun soitat meille 040 5898 949, alkavat asiat järjestyä heti ja saat putkimiehen paikan päälle ensi tilassa.


Mitä putkimies tekee?

Putkimiehen työtehtävät määräytyvät asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tyypillisimmillään PutkiPoken putkimiehet toimivat seuraavissa tehtävissä:

  • tekee LVI-asennuksia uudisrakennustyömaillamme
  • saneeraa ja peruskorjaa vanhojen rakennusten talotekniikkaa
  • huoltaa ja peruskorjaa rikkoutuneita, tai pian rikkoutuvia LVI-laitteita ja putkistoja
  • meidän putkimies palvelee kaikissa LVI-asioihin liittyvissä asioissa, olipa kyseessä uuden asennus tai vanhan korjaus

Putkimies Oulu: tutustu hinnastoomme »

Putkimies Oulu - Putkityöt ammattitaidolla


Putkimies Oulu – taustalla hyvä tiimi

PutkiPoken tiimiin kuuluu tällä hetkellä kymmenen henkilöä, joista osa on ollut talossa jo aivan yrityksen alkumetreiltä lähtien. Olemme kasvattaneet yrityksemme henkilömäärää maltilla sitä mukaa kun tilauskantakin on kasvanut. Tästä on tullut kiitosta, sillä palvelu on henkilökohtaista eivätkä tekijät juurikaan vaihdu matkalla. Jokainen rekrytointipäätös on tehty sillä ajatuksella, että palkataan pysyviä työntekijöitä, joiden kanssa on kiva työskennellä ja joista asiakkaatkin tykkäävät.

Toimialueena Oulu ja lähikunnat

Teemme putkityöt Oulussa ja lähiympäristössä rivakasti ja ammattitaidolla. LVI-urakointi »   LVI-huolto » Toimipisteemme on osoitteessa Posanlenkki 13 ja toimintasäteemme on n. 100 km. Katso täältä tarkemmat yhteystietomme.

Mikään homma ei ole meille liian pieni tai suuri

Putkimiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joille mikään homma ei ole liian suuri tai pieni. Teemme tiivisteiden vaihtoa ja viemärin avauksia yksityishenkilöille siinä missä hoidamme mittavampia putkistosaneerauksia yritysasiakkaille. Jos voimme auttaa, me autamme ja harvoinpa on mennyt sormi suuhun. Pystymme palvelemaan kaiken kokoisia asiakkaita monenlaisissa eri tilanteissa.

Ota yhteyttä – Putkimies Oulu

Kun tarvitset LVI-alan ammattilaista, ota yhteyttä meihin. Saat hyvää palvelua ja oikean osaajan asialle. 040 5898 949   ossi.ukkola@putkipoke.fi

Yrittäjät jäsenyritys logo Luotettava kumppani logoKauppalehti menestyjät logo

Copyright © 2020 PutkiPoke Oy